Hoppa till sidans innehåll

Swebowl


Både Nora Johansson och Tilde Eliasson har gått vidare till tredje omgången av junioreuropamästerskapens avslutande cup-spel Masters.
 
Den 17-årige tvåhandsspelaren Robin Ilhammar har tagit sitt tredje guld på Junior-EM i Holland när han idag vann singeldistansen, där Carl Eklund dessutom tog brons. - Det är helt sjukt, säger Robin Ilhammar.
 
Robin Ilhammar har tagit silver i All-event och tagit sig till semifinal i singel-distansen. Carl Eklund har tagit brons i All-event och gått vidare till semifinal i singel.
 
Svenske Robin Ilhammar slog det gamla europarekordet över 18 serier i All-event på Junior-EM, men det räckte inte för att ta guldet eftersom holländaren Kenneth Ramos slog ännu högre. - Han har gjort det riktigt bra, säger Robin Ilhammar.
 
Med en strike i sista rutan tog Nora Johansson silver i All-event. Dessutom tog sig samtliga fyra svenskor vidare till J-EM:s avslutning Masters. - Det är jätteroligt att alla får spela vidare, säger Tilde Eliasson.
 
Både Maja Engberg och Sandra Lundgren har chans att komma med bland de 24 bästa som får fortsätta mästerskapet på lördag med Masters. - Med lite tur, lite flyt, säger Sandra Lundgren.
 
Danskorna strikeade för mycket i semifinalen och det svenska flick-laget fick nöja sig med brons på Junior-EM i Holland. - Brons har en ganska ful färg, säger Tilde Eliasson.
 

Junioreuropamästare i lag

(2021-09-15 21:50)
I den bäst spelade finalen någonsin i juniorsammanhang var de svenska pojkarna bäst när det verkligen gällde och blev junioreuropamästare i lag. - En upplevelse man aldrig kommer glömma, säger Alex Joki.
 
Med ytterligare ett prydligt nytt Europarekord tog sig de svenska pojkarna till semifinal i lag och har därmed säkrat Sveriges tredje medalj i detta Junior-EM.
 
Det svenska flick-laget på Junior-EM säkrade medalj på förmiddagen idag när de tog sig till semifinal genom att, överlägset, vinna kvalet. - Någonting man inte kunde tänka sig när man åkte hit, säger Sandra Lundgren.
 
Med hjälp av en sanslös avslutning har de svenska flick-laget på Junior-EM tagit en överlägsen ledning efter halva kvalet. - Vi hittade ett jäkligt bra spel där alla kunde spela, säger Maja Engberg.
 
De svenska pojkarna satte idag ytterligare ett junioreuroparekord idag när första halvan av kvalet på lagdistansen spelades. 2805 kägelpoäng över 3 serier lyder det nya rekordet. - Målet är att slå rekord igen imorgon då, säger Alex Joki.
 
Nora Johansson och Maja Engberg slutade på en sjundeplats i flickornas dubbel på Junior-EM i Holland idag. 73 poäng ifrån en semifinalplats. - Det är spärrmiss och det kostar oss medaljen idag, tyvärr, säger Maja Engberg.
 
Igår Junioreuroparekord, idag junioreuropamästare i dubbel. Carl Eklund och Robin Ilhammar har sett till att Sveriges Junior-EM fått en lysande start. - Det är otroligt stort, säger Robin Ilhammar.
 
De första svenska flickorna, Sandra Lundgren och Tilde Eliasson har klarat av sin landslagsdebut på Junior-EM när de kvalade i dubbeln idag. - Det var tufft, säger Tilde Eliasson.
 

Postadress:
BK Bågen - Bowling
Hans Hedin, Skålviken 103
68392 Hagfors

Kontakt:
Tel: +46706251782
E-post: bkbagen@bkbagen.se

Se all info